Taodor

Hansedrive Trans Management = Van 1 PK naar 520 PK

Het stuur in eigen handen

Verander de wereld en begin bij jezelf! De beste coaches zijn ervaringsdeskundigen en kunnen zich verplaatsen in hun clientèle. 

Na de oprichting van Tao d' Or in 2007, is er veel gebeurd in mijn leven; successen met de trainingen, het coachen, het lesgeven een nieuwe relatie. Maar ook een scheiding, verkoop van Stal Indijk, een dubbele burn out en veel twijfels kwamen op mijn pad. Gelukkig beschik ik over een gezonde dosis positiviteit en zelfs opportunisme, zoals sommigen zeggen, om altijd weer op te staan en door te gaan na teleurstellingen en tegenslagen en juist dat is wat mensen inspireert en in beweging zet. Het blijkt namelijk dat ik niet de enige Nederlander ben waarbij het leven niet alleen maar op rolletjes gaat!

In 2017 heb ik besloten het roer in zijn geheel om te gooien en heb ik mij om laten scholen als vrachtwagenchauffeur, transport begeleider en ondernemer in de transport en logistiek. 180'C de andere kant op, maar wel met mijn eigen wensen, talenten en skills onder de arm, de juiste mensen om me heen en altijd het einddoel voor ogen houdende.

Graag inspireer ik een ieder middels loopbaancoaching, met of zonder paarden, wanneer gewenst in een 1:1 gesprek of telefonisch vanuit de vrachtwagen over jouw loopbaankeuzes. 

 

Hansedrive Trans Management

Naast de coaching kunt u mij inhuren als charter met mijn Mercedes Actros 4x2/euro 6 of als gecertificeerd transportbegeleider met eigen auto!

Daarbij bestaat de mogelijkheid om in combinatie met Steinkamp Logistics transporten en logistieke vraagstukken voor u op te lossen. Vanuit de community gedachte werken wij nauw samen met diverse partners en opdrachtgevers om vanuit de klantvraag en oplossingsgericht de klantvraag aan te gaan en u te helpen met uw transport of logistieke vragen.